Logo van der Wielen
Autobedrijf van der Wielen
autobedrijf van der wielen ingang

In verband met het virus Covid-19 (Corona) hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • De deur van onze ingang zit op slot omdat wij niet altijd 1.5 meter kunnen garanderen als er meerder mensen binnen komen via de ingang.
  • Als u de auto komt brengen voor uw afspraak vragen wij u om de autosleutel in de brievenbus te doen, deze vind u bij de ingang van onze garage.
  • Heeft u op-/ of aanmerkingen die van toepassing zijn voor uw afspraken, schrijf deze op een briefje en plaats deze op de passagiersstoel. Of bel even zodat wij ze bij de afspraak kunnen noteren.
  • Voor het maken van een afspraak vragen wij u vriendelijk om dit via de telefoon of email te doen. Sinds kort kunt u ons via het vaste nummer ook bereiken op Whatsapp. Zodat u ook via een appje een afspraak kunt maken.
  • Voor het eventueel vervangen van een lampje, olie bijvullen of uitlezen van een storing vragen wij u om aan te bellen via onze videodeurbel bij de ingang van de garage. Wij zullen u dan te woord staan en wordt er een collega gestuurd om de werkzaamheden uit te voeren. Daarom vragen wij u ook om de sleutel op de auto te laten zitten met het portier open en afstand te nemen van uw auto.
  • Als u uw auto komt ophalen nadat wij gebeld hebben dat deze weer gereed is, mag u ook aanbellen via onze videodeurbel bij de ingang van de garage. Wij maken dan voor u de deur open zodat u binnen kunt komen om af te rekenen via pin en uw sleutel kunt ophalen om de auto weer mee te nemen.

Wij hopen hierbij dan ook op u begrip zodat wij voor een veilige omgeving kunnen zorgen in deze moeilijke tijd!

Stel een vraag

Facebook